Nedjelja , 27. svibanj 2018.
Naslovna / Vijesti - Ekonomija / Nova era u autobiznisu: Na kućni prag dostavljen prvi automobil u Hrvatskoj kupljen preko interneta

Nova era u autobiznisu: Na kućni prag dostavljen prvi automobil u Hrvatskoj kupljen preko interneta

FreeImages.com

Da je kupovina automobila iz udobnosti vlastitoga doma moguća osobno se uvjerila i prva korisnica inovativne usluge hrvatske tvrtke AutoZubak, Anja Komadina koja se odlučila za kupnju visokokvalitetnog rabljenog automobila putem interneta uz pomoć revolucionarne tehnologije brenda Neostar.

Nova era u autobiznisu

Prva primopredaja automobila kupljenog na ovaj način dokaz je kako je započela nova era u autobiznisu koja prati svjetske trendove te koja osim uštede vremena i novca unosi i promjene u navike potencijalnih kupaca automobila u bliskoj budućnosti.

Renault Clio isporučen je pred kućni prag ponosne vlasnice koja nije krila oduševljenje ovim novim načinom kupnje automobila koji je donedavno bio teško zamisliv.

– Način prijema, rezervacije, isporuke… sve je odrađeno efikasno i vrhunski uz minimalnu moju asistenciju i u jako kratkom roku. Korištenje ove usluge uvelike mi je olakšalo kupnju automobila i malo sam uzbuđena zbog svega jer je prošlo svega tjedan dana, a vozilo je već tu. Prezadovoljna sam ovom inovacijom., izjavila je gospođa Komadina.

Paket pogodnosti

Nedavno lansirana usluga tvrtke AutoZubak potpuno je novi način u pristupu kupnji rabljenih automobila. Naime, www.neostar.hr nudi potencijalnim kupcima intuitivne alate za pregled ponude rabljenih automobila do u najsitnije detalje, mogućnost rezervacije odabranog automobila, online plaćanje te online dogovor o dostavi automobila na kućnu adresu.

Posebnost kupnje automobila na ovaj način svakako je i paket pogodnosti koji dolazi uz kupnju svakog rabljenog automobila – kupac dobiva sva potrebna osiguranja za vozilo te dvogodišnje jamstvo i osiguran besplatni servis.

Preuzeto sa: Lider.media

Također provjerite

Hoće li litra goriva dosegnuti 11 kuna?

Benzin je nastavio poskupljivati, pa je jučer na crpkama u Hrvatskoj dosegnuo prosječnu cijenu od …