Utorak , 16. listopad 2018.
Naslovna / Hrvatski Prijevoznik TV / Dan poduzetnika 2012., Zagreb – predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović

Dan poduzetnika 2012., Zagreb – predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović

Poduzetnici kažu da žele i mogu raditi, razvijati, zapošljavati, stvarati dodanu vrijednost. Nezaposleni kažu da žele posao.

No, danas u velikom broju slučajeva prvi se bore za opstanak i jedva preživljavaju, a drugima broj uporno raste. U čemu je problem? Zašto i kako bi trebalo poticati poduzetništvo u Hrvatskoj? Je li ono sposobno pokrenuti ukupnu gospodarsku aktivnost i je li poticanje poduzetništva jamac rasta? Kako se riješiti negativne percepcije poduzetnika i poduzetništva? Kako stvoriti okruženje u kojem je poželjno biti poduzetnik i zainteresirati mlade, talentirane ljude za poduzetništvo?

O ovim pitanjima raspravljati će se na HUP-ovom tradicionalnom Danu poduzetnika 2012. s temom „Za poduzetništvo. Za zapošljavanje.” Dan poduzetnika održati će se u srijedu, 16. svibnja 2012. godine u Hotelu The Westin, Zagreb, Kršnjavoga 1, od 11.00 do 13.30 sati.

O nikad aktualnijim temama za poduzetnike ali i sve hrvatske građane, govoriti će predsjednik RH dr. Ivo Josipović, predsjednik Vlade RH Zoran Milanović, ekonomski stručnjaci, političari, sociolozi, gosti iz inozemstva i, naravno, naši poduzetnici.

Također provjerite

5. poslovna konferencija “Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona”

22. ožujka 2018. godine održava se 5. poslovna konferencija TIL 2018. u Sava centru u …