Utorak , 20. ožujak 2018.
Naslovna / Hrvatski Prijevoznik TV / Dan poduzetnika 2012., Zagreb – predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca Ivan Ergović

Dan poduzetnika 2012., Zagreb – predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca Ivan Ergović

Poduzetnici kažu da žele i mogu raditi, razvijati, zapošljavati, stvarati dodanu vrijednost. Nezaposleni kažu da žele posao.

No, danas u velikom broju slučajeva prvi se bore za opstanak i jedva preživljavaju, a drugima broj uporno raste. U čemu je problem? Zašto i kako bi trebalo poticati poduzetništvo u Hrvatskoj? Je li ono sposobno pokrenuti ukupnu gospodarsku aktivnost i je li poticanje poduzetništva jamac rasta? Kako se riješiti negativne percepcije poduzetnika i poduzetništva? Kako stvoriti okruženje u kojem je poželjno biti poduzetnik i zainteresirati mlade, talentirane ljude za poduzetništvo?

O ovim pitanjima raspravljati će se na HUP-ovom tradicionalnom Danu poduzetnika 2012. s temom „Za poduzetništvo. Za zapošljavanje.” Dan poduzetnika održati će se u srijedu, 16. svibnja 2012. godine u Hotelu The Westin, Zagreb, Kršnjavoga 1, od 11.00 do 13.30 sati.

O nikad aktualnijim temama za poduzetnike ali i sve hrvatske građane, govoriti će predsjednik RH dr. Ivo Josipović, predsjednik Vlade RH Zoran Milanović, ekonomski stručnjaci, političari, sociolozi, gosti iz inozemstva i, naravno, naši poduzetnici.

Također provjerite

Celje 2017